Teks Ucapan Brig. Jeneral Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) sempena Majlis Perasmian Penutup Pesta Konvokesyen ke-4 UniMAP - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato’ Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Majlis berlangsung di perkarangan Stadium Utama, Kangar, Perlis.