Teks Ucapan Y.Bhg. Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. Kamarudin Hussin Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) sempena Taklimat Penubuhan Askar Wataniah Peringkat Bahagian UMNO Negeri Pulau Pinang - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato’ Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Majlis berlangsung di Hotel Sunway, Pulau Pinang.