All - Optical Shift Register - Mohamad Halim, Abd. Wahid; Norhayati, Sabani (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Mohamad Halim Abd Wahid telah memenangi pingat gangsa di Ekspo Rekacipta & Pameran Penyelidikan UniMAP 2009 pada 7 Januari 2010 yang telah berlangsung di Dewan Warisan, Kangar, Perlis. Ekspo kali ini merupakan kali kedua dijalankan dengan kerjasama Jabatan Pelajaran Negeri Perlis.