Talking Point Brigidier Jeneral Dato’ Prof Dr. Kamarudin Hussin sempena Kejohanan Badminton Tertutup UniMAP - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Program berlangsung di Dewan Badminton Persatuan Badminton Perlis.