Program Seven Pillars : satu model pembangunan mahasiswa seimbang - Kamarudin, Hussin, Dato’ Prof. Dr.; Mohammad Rezal, Hamzah; Suffian Hadi, Ayub; Suraiya, Ibrahim; Norizah, Ahmad (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2010)
Seminar berlangsung pada 29 - 31 Mac 2010 di Dewan Kapitol UniMAP, Kangar, Perlis.