Bahasa Melayu dimertabatkan, Bahasa Inggeris dipertingkatkan: satu kupasan dalam konteks pengajian tinggi - Adi Anuar, Azmin; Shuhairimi, Abdullah; Ku Halim, Ku Ariffin; Hirwan Jasbir, Jaafar (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2010)
Seminar berlangsung pada 29 - 31 Mac 2010 di Dewan Kapitol UniMAP, Kangar, Perlis.