Program Didik Cemerlang: memperkasakan pelajar Melayu Negeri Perlis - Hirwan Jasbir, Jaafar; Mahyun, Ab Wahab; Raja Shah Erman, Raja Ariffin; Mohd Hizazy, Yusof; Mohd Jabar Tariq, Alizul Pakar (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2010)
Seminar berlangsung pada 29 - 31 Mac 2010 di Dewan Kapitol UniMAP, Kangar, Perlis.