Memacu personaliti bitara melalui pendidikan Melayu: realiti dan cabaran - Nor Azilah, Ahmad; Nor Fazilah, Abd Hamid; Nooraini, Sulaiman; Asrull, Seman (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2010)
Seminar berlangsung pada 29 - 31 Mac 2010 di Dewan Kapitol UniMAP, Kangar, Perlis.