Perkembangan pendidikan anak-anak Melayu di Melaka: satu imbasan sejarah - Nor Fazilah, Abdul Hamid; Nooraini, Sulaiman; Nor Azilah, Ahmad; Hanissah, Mohamad (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2010)
Seminar berlangsung pada 29 - 31 Mac 2010 di Dewan Kapitol UniMAP, Kangar, Perlis.