Teks Ucapan Brig. Jen. Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) Sempena Majlis Perasmian Program Bakti Siswa Perdana Siri III dan Pelancaran Rakan Anti Dadah (RADA) Peringkat Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Majlis berlangsung di Dewan 2020, Kangar, Perlis.