Kemelut survival Melayu dalam era globalisasi - Hanum, Hassan; Razli, Hj. Ahmad; Azuddin, Bahari, Lt. Kol. (B) (Universiti Malaysia Perlis (UniMAP), 2010)
Seminar berlangsung pada 29 - 31 Mac 2010 di Dewan Kapitol UniMAP, Kangar, Perlis.