Teks Ucapan Brig. Jen. Dato’ Prof. Dr. Kamarudin Hussin, Naib Canselor UniMAP sempena Ceramah Prof. Adjung - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Majlis berlangsung di Dewan Kg. Wai, Kuala Perlis, Perlis.