Teks Ucapan Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. Kamarudin Hussin Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) Istiadat Konvokesyen Keempat (UniMAP) - Kamarudin, Hussin, Brig. Jen. Dato' Prof. Dr. (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Istiadat berlangsung di Dewan 2020, Kangar, Perlis.