Kejohanan Olahraga KUKUM 2006 - Anon (Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia, 2010)
Kejohanan dianjurkan oleh KUKUM dengan kerjasama Maktab Perguruan Perlis dan Jabatan Pelajaran Perlis. Kejohanan berlangsung pada 25, 26 dan 29 Mac 2006 bertempat di Maktab Perguruan Perlis.