Merekabentuk Pengesan Discas Permukaan di dalam "Inclined-Plane Test" dengan menggunakan kaedah optik - Muzamir, Isa; Baharuddin, Ismail; Ismail, Daut; Che mat, Hadzer; Faizah, Abu Bakar; Mohd Rafi, Adzman (Universiti Malaysia Perlis, 2010)
Link to publisher's homepage at http://jere.unimap.edu.my