Scopus - Md Nizam, Azid (Perpustakaan UniMAP, 2009)
Seminar Perkhidmatan Maklumat 2009 dianjurkan oleh Perpustakaan Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) pada 8 Disember 2009 di Bilik Seminar 1, Taman Kechor, Perlis