Fuzzy Logic Servomotor control of an Embroidery machine - Syahriza; Hamzah, Arof; Zaki, Abdulmuin (Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia, 2009)
Organized by Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia (KUKUM), 14th - 15th May 2005 at Putra Palace Hotel, Kangar, Perlis.