Conceptual view of Pneumatic Artificial Muscle - Ramesh, Ramasamy; Mohamed Rizon, Mohamed Juhari; Sugisaka, Masanori; Mohd Rozailan, Mamat; Sazali, Yaacob (Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia, 2009)
Organized by Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia (KUKUM), 14th - 15th May 2005 at Putra Palace Hotel, Kangar, Perlis.