The development of artificial marble from Dolomite (Batu Reput) in Perlis - Kamarudin, Hussin; Shamsul Baharin, Jamaludin; Che Mohd Ruzaidi, Ghazali; Mohd Sobri, Idris; Mohd Nazry, Salleh; Khairul Nizar, Ismail (Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia, 2009)
Organized by Kolej Universiti kejuruteraan Utara Malaysia (KUKUM), 15th June 2006 at DKG 4 & DKG 5, Kubang Gajah, Arau, Perlis.