A design of Omni-Directional for Mobile Robot - Jefri Efendi, Mohd Salih; Mohamedd Rizon, Mohamed Juhari; Sazali, Yaacob; Abdul Hamid, Adom (Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia, 2009)
Organized by Kolej Universiti kejuruteraan Utara Malaysia (KUKUM), 15th June 2006 at DKG 4 & DKG 5, Kubang Gajah, Arau, Perlis.