Materials strength analysis for Artificial Muscles - Ramesh, Ramasamy; Mohamed Rizon, Mohamed Juhari; Mohd Rozailan, Mamat; Sazali, Yaacob; Sugisaka, Masanori (Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia, 2009)
Organized by Kolej Universiti kejuruteraan Utara Malaysia (KUKUM), 15th June 2006 at DKG 4 & DKG 5, Kubang Gajah, Arau, Perlis.