Reverse engineering of Printed Circuit boards: a conceptual idea - Shahrul Azmi, Mohd Yusof; Ruzinoor, Che Mat; Abdul Nasir, Zulkifli; Ruslizam, Daud (Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia, 2009)
Organized by Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia (KUKUM), 18th-19th May 2005 at Putra Palace Hotel, Kangar.