Universal “Chip Based Smart Card” Snooping device - Denamany, Dimitri; Sebastian, Patrick; A B Sayuti, M Saman (Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia, 2009)
Organized by Kolej Universiti kejuruteraan Utara Malaysia (KUKUM), 18th - 19th May 2005 at Putra Palace Hotel, Kangar.