Teks Ucapan Hajjah Foyziah Ahmad Nasuruddin, Ketua Pustakawan UniMAP sempena majlis Malam Jasamu Dikenang - Foyziah, Ahmad Nasuruddin, Hjh (Universiti Malaysia Perlis, 2009)
Majlis berlangsung di Hotel Putra Palace, Kangar, Perlis.