Program Baktisiswa Perdana Siri III peringkat negeri Perlis 2009 : Mahasiswa Peneraju Agenda Pembangunan Negara - Anon (Universiti Malaysia Perlis, 2009)
Anjuran Universiti Malaysia Perlis bersama Pejabat YAB Menteri Besar Negeri Perlis, Kerajaan Negeri Perlis & Kementerian Pengajian Tinggi.