Penilaian terhadap kecekapan relatif industri pengagihan elektrik di Selangor menggunakan kaedah analisis penyampulan data (APD) - Muhammad Zaini, Ahmad; Wan Rosmanira, Ismail (University Press, Universiti Utara Malaysia, 2009)
Link to publisher's homepage at http://www.uum.edu.my/ppp/en/EnglishVersion/journal.htm