Kaedah menjati diri anak-anak menurut perspektif Islam: perhatian dan sokongan sekolah, keluarga dan komuniti - Leha@Zaleha, Muhamat, P.M. Dr (Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia (KUKUM), 2009)
Projek penyelidikan ini dibiayai oleh Geran IRPA