Electronic nose application in Ganoderma detection? - Harbant, Singh; Mohd Noor, Ahmad; Mohd Zulkali, Daud; Khairul Farihan, Kasim; Ali Yeon, Md Shakaff; Suhaidi, Hamzah (Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia, 2009)
Organized by Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia, June 2006 at Kangar, Perlis.