Estimating Face Emotion using Genetic Algorithm - Karthigayan, M.; Mohd Rizon, Muhamed Juhari; Sazali, Yaacob; Nagarayan, R. (Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia, 2009)
Organized by Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia, 15th - 16th September 2006, Langkawi, Kedah.