Penilaian terhadap kecekapan penggunaan sumber, unjuran peruntukan sumber dan pemilihan sumber terbaik yang mempengaruhi industri pengagihan elektrik di Selangor - Muhammad Zaini, Ahmad; Wan Rosmanira, Ismail (Universiti Islam Antabangsa Malaysia, 2009)
Organized by Kulliyah of Science (IIUM), 23rd - 24th December 2004 at Universiti Islam Antarabangsa Malaysia, Selangor.