GPS controlled autonomous walking robot with ultrasonic sensor - Bukhari, Ilias; R. Nagarajan; Sazali, Yaacob; Sundaraj, Kenneth (Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia (KUKUM), 2009)
Organized by Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia, December 2006 at Kangar, Perlis.