Perbandingan Model CCR-Input dan Model NCN-Input ke atas kecekapan relatif penggunaan sumber: satu kajian kes di Loji Bekalan Air Negeri Kedah - Muhammad Zaini, Ahmad; Rosmaini, Kashim (Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia, 2009)
Organized by Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia (KUKUM), 17th - 18th December 2005 at Asenia Hotel Resort, Langkawi.