Kadar pengenapan sedimen hutan paya bakau di Sungai Miang, Pahang Malaysia: kepekatan menegak 230Th melawan kaedah penanda buatan mendatar - Kamaruzzaman, Yunus; Jamil, Tajam; Hasrizal, Shaari; Noor Azhar, Mohd. Shazili; Mohammed Misbahul, Amin (The Malaysian Analytical Sciences Society (ANALIS), 2009)
Fulltext of this article is also available at http://www.ukm.my/mjas