Perubahan ciri-ciri sedimen terhadap musim dan kadar pemendapan di Hutan Paya Bakau Setiu, Terengganu - Kamaruzzaman, Yunus; Hasrizal, Shaari; Jamil, Tajam; Noor Azhar, Mohd Shazili; Mohammed Misbahul, Amin (The Malaysian Analytical Sciences Society (ANALIS), 2009)
Fulltext of this article is also available at http://www.ukm.my/mjas