Electromagnetic Compatibility (EMC) Test Instrumentations and Application - Surya, Hardi, Ir.; Ismail, Daut, Prof. Dr.; Indra, Nisja; Syafruddin, Hasan, Ir.; Abd Rahim, Abd Razak; Robert Teasdale, Kennedy, Prof.; Risnidar Chan, Bahaudin, Ir.; Aidil, Suhkri (School of Electrical Systems Engineering, 2008)
Ekspo ini berlangsung di Dewan Sek. Men. Putra, Kangar, Perlis.