Titah Ucapan DYMM Tuanku Syed Faizuddin Putra Ibni Tuanku Syed Sirajuddin Jamalullail sempena Perlantikan Baginda Sebagai Canselor KUKUM - DYMM Tuanku Syed Faizuddin Putra Ibni Tuanku Syed Sirajuddin Jamalullail (2009)
Majlis berlangsung di Istana Arau, Arau, Perlis