Titah Ucapan DYTM Tuanku Syed Faizuddin Putra Ibni Tuanku Syed Sirajuddin Jamalullail sempena Istiadat Konvokesyen Ke Dua, Universiti Malaysia Perlis - DYTM Tuanku Syed Faizuddin Putra Ibni Tuanku Syed Sirajuddin Jamalullail (2009)
Istiadat berlangsung di Dewan 2020, Kangar, Perlis