Titah Ucapan DYTM Tuanku Syed Faizuddin Putra Ibni Tuanku Syed Sirajuddin Jamalullail sempena Majlis Sambutan Pelajar Baru Sidang Akademik 2007/2008 - DYTM Tuanku Syed Faizuddin Putra Ibni Tuanku Syed Sirajuddin Jamalullail (2009)
Majlis berlangsung di Kolej Kediaman Kg. Wai, Kuala Perlis, Perlis