Titah Ucapan DYTM Tuanku Syed Faizuddin Putra Ibni Tuanku Syed Sirajuddin Jamalullail sempena Majlis Anugerah Seri Gemilang 2007 - DYTM Tuanku Syed Faizuddin Putra Ibni Tuanku Syed Sirajuddin Jamalullail (2009)
Majlis berlangsung di Dewan 2020, Kangar, Perlis