Titah Ucapan DYTM Tuanku Syed Faizuddin Putra Ibni Tuanku Syed Sirajuddin Jamalullail sempena Festival Nasyid IPTA peringkat Kebangsaan 2004/1425H dan Majlis Penutupan Rasmi Sambutan Bulan Kemerdekaan peringkat KUKUM 2004 - DYTM Tuanku Syed Faizuddin Putra Ibni Tuanku Syed Sirajuddin Jamalullail (2009)
Majlis berlangsung di Dewan Kapitol, Kangar, Perlis