Titah Ucapan DYTM Tuanku Syed Faizuddin Putra Ibni Tuanku Syed Sirajuddin Jamalullail sempena Majlis Perasmian Kejohanan Sukan Staf Antara Universiti Malaysia Ke-32 - DYTM Tuanku Syed Faizuddin Putra Ibni Tuanku Syed Sirajuddin Jamalullail (2009)
Majlis berlangsung di Stadium Utama, Kangar, Perlis