Titah Ucapan DYTM Tuanku Syed Faizuddin Putra Ibni Tuanku Syed Sirajuddin Jamalullail sempena upacara perasmian Kompleks Makmal KUKUM sempena Hari Keputeraan DYMM Tuanku Raja Perlis - DYTM Tuanku Syed Faizuddin Putra Ibni Tuanku Syed Sirajuddin Jamalullail (2009)
Majlis berlangsung di Pusat Kejuruteraan KUKUM, Kuala Perlis, Perlis