Performing A Single Phase Unidirectional AC Voltage Controller - Syafruddin, Hasan, Ir.; Ismail, Daut, Assoc. Prof. Dr.; Baharuddin, Ismail; Indra, Nisja; Mohd. Herwan (School of Electrical Systems Engineering, 2008)
Ekspo ini berlangsung di Dewan Sek. Men. Putra, Kangar, Perlis.