Teks Ucapan Lt. Kol. Prof. Dato’ Dr. Kamarudin Hussin, Rektor Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia (KUKUM) Sempena Malam Jasa Mu Di Kenang Yang Berbahagia Dato’ Abd. Halim Abd. Hamid dan Lt. Kol. Mahyuddin Bin Haji Abd. Razak - Kamarudin Hussin, Lt. Kol. Prof. Dato’ Dr. (2009)
Majlis berlangsung di Hotel Putra Palace, Kangar, Perlis