Teks Ucapan Lt. Kol. Prof. Dato’ Dr. Kamarudin Hussin, Rektor Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia (KUKUM) Sempena Perasmian Pusat Pengajian Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia (KUKUM) di Jejawi - Kamarudin Hussin, Lt. Kol. Prof. Dato’ Dr. (2009)
Majlis berlangsung di Kompleks Pusat Pengajian KUKUM, Jejawi, Perlis