Teks Ucapan Lt. Kol. Prof. Dato’ Dr. Kamarudin Hussin, Rektor Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia (KUKUM) Sempena Malam Anugerah Perkhidmatan Cemerlang Kolej Universiti Kejuruteraan Utara Malaysia (KUKUM) 2003 - Kamarudin Hussin, Lt. Kol. Prof. Dato’ Dr. (2009)
Majlis berlangsung di Dewan Sivik, Arau, Perlis