Teks Ucapan Kol. Prof. Dato’ Dr. Kamarudin Hussin, Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) Sempena Majlis Makan Malam, Lawatan Kerja Bahagian Pengurusan Kemasukan Pelajar (BPKP), Jabatan Pengajian Tinggi (JPT), Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KPTM) Dan Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) - Kamarudin Hussin, Kol. Prof. Dato’ Dr. (2009)
Majlis berlangsung di Dewan Kapitol, Kangar, Perlis