Teks Ucapan Komandan Palapes Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) Kol. Prof. Dato’ Dr. Kamarudin Bin Hussin Sempena Majlis Makan Malam Jasamu Dikenang - Kamarudin Hussin, Kol. Prof. Dato’ Dr. (2009)
Majlis berlangsung di Hotel Putra Palace, Perlis