Teks Ucapan Kol. Prof. Dato’ Dr. Kamarudin Hussin, Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) Sempena Majlis Ponggal Gala Nite UniMAP - Kamarudin Hussin, Kol. Prof. Dato’ Dr. (2009)
Majlis berlangsung di Dewan Kapitol, Kangar, Perlis