Teks Ucapan Kol. Prof. Dato’ Dr. Kamarudin Hussin, Naib Canselor Universiti Malaysia Perlis (UniMAP) Sempena Program Menjana Kecermelangan Akademik Pelajar (MeKAP 4) - Kamarudin Hussin, Kol. Prof. Dato’ Dr. (2009)
Majlis berlangsung di Dewan Kolej Kediaman Kampung Wai, Kuala Perlis, Perlis